Prima Arkitekt

Fazer fd Trensums food

ÅR

2021

UPPDRAG

Framtagning av skisser, bygglovshandlingar, bygghandlingar & förfrågningsunderlag

PLATS

Tingsryd

UPPDRAGSGIVARE

Trensums food

Fazer fd Trensums food

Uppdraget var att skapa en modern och inbjudande kontorsmiljö som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också uppfyller dagens höga krav på ljus, akustik och arbetsmiljö. Detta innebär bland annat att maximera naturligt ljusinsläpp för att förbättra både välbefinnande och produktivitet, samt att utforma akustiska lösningar som minskar buller och skapar en lugnare arbetsplats.

Från traditionella 70-tals kontorslandskap med enskilda kontorsrum har vi nu moderna, öppna och ljusa kontor och mötesrum med glaspartier. Den nya designen erbjuder mer dagljusinsläpp och ett behagligare arbetsklimat.

Entrén har flyttats till en mer inbjudande placering, vilket förbättrar kommunikationen för både anställda och besökare genom att skapa en mer välkomnande och lättillgänglig miljö. Varje detalj har noggrant övervägts, från ytskiktens materialval och färgsättningen som skapar en harmonisk atmosfär, till belysningen som är utformad för att vara både funktionell och stämningsfull. Dessutom har möbler och textiler valts med omsorg för att kombinera estetik med komfort, vilket ytterligare bidrar till en trivsam och effektiv arbetsmiljö.