Prima Arkitekt

OM OSS

Zeljko-primaarkitekt

En arkitekt med passion för skapande och konst

I över 30 år har Zeljko arbetat som arkitekt. Han har drivit Prima Arkitekt AB sedan 2005 och dessförinnan Pantektor AB sedan 1991. Det var en stark vilja att skapa som drev honom in i arkitektyrket i ung ålder hos Wåge Ericsson i Värnamo. Med åren har erfarenhet lagts till och Zeljko ser idag sin viktigaste funktion som arkitekt att vara en förlängd arm för beställaren.

Vid sidan av yrket har Zeljko alltid haft ett starkt intresse för bildkonst. Att förena konstnärlig kreativitet med byggteknisk expertis kännetecknar en yrkesarkitekt och möjliggör skapandet av funktionella och estetiskt tilltalande byggnader.

OM OSS

Prima Arkitekt AB är ett familjeföretag som startade år 2005, dessförinnan drevs byrån under namnet Pantektor AB, en av flera filialer i Sverige.

Med många års erfarenhet i branschen och av att driva olika typer av projekt gör det möjligt för oss att sätta in anpassade åtgärder och använda rätt teknik för att just din vision ska bli möjlig.

Genom åren har vi byggt upp en stark position inom arkitektur, inredning och utemiljö som vi utnyttjar på bästa sätt för våra kunder. Nyfikenheten, entreprenörsandan med en känsla av att-allt-är-möjligt genomsyrar vår verksamhet, vilket skapar en lustfylld och dynamisk miljö.

Om du behöver en ritning till en ny industrilokal, eller hjälp med att söka bygglov för ett uterum till din bostad – då finns vi här. Inget projekt är för litet eller för stort. Vi har under åren varit verksamma både i och utanför vår expansiva företagsbygd så tveka inte att kontakta oss!

Gruppbild-primaarkitekt